Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «طرفداری»
2024-05-09@04:05:36 GMT

کاش بتونم یه روز طرفداری رو ببینم!

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۳۱۴۵۹

کاش بتونم یه روز "طرفداری" رو ببینم! همون طرفداری که بعضی از کاربرای سایت همه چیز رو از چشم اون می بینن :) خبری که دوس ندارن ترجمه و منتشر میشه، میگن طرفداری می خواسته فلان کنه. خبری که دوس داشتن منتشر نمیشه، میگن طرفداری بازم خودشو نشون داد! یادداشت کار میشه در مورد یه بازی مهم. یکی میگه طرفداری چرا داری یه شکست رو توجیه می کنی؟ یکی دیگه زیر همون یادداشت میگه طرفداری مگه تو کارشناسی که تحلیل می کنی؟ یه کاربر یادداشت ترجمه می کنه و می فرسته.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منتشر میشه و سریع کامنت میاد: معلومه که طرفداری از فلانی حمایت می کنه. کامنت یا پست کاربری حذف میشه، کاربر میگه می دونستم طرفداری فلانه. تیتر گزارش بازی رو دوس نداره، میگه طرفداری بازم کار خودشو کرد!

همچین هویتی اصلا وجود نداره. اون یک یا چند نفری که فک می کنین تو اتاق تاریک نشستن و سیگار می کشن و توطئه می چنین اصلا وجود نداره. اگه وجود داشت من حتما می دیدمش :) از روز اول تاسیس سایت اینجا هستم و تو همه گروه ها و سطوحش حضور داشتم و دارم. با همه اعضاش هم کم و بیش در ارتباطم. از مدیر و سردبیر بگیر تا نویسنده آزمایشی و افتخاری. 

خبر

تو طرفداری هیچ وقت برای کارکردن یا کارنکردن خبری نمی شینیم به اجماع برسیم. قوانین مشخصه، منابع مورداعتماد معین شدن، نویسنده ها هم با نحوه انجام امور آشنایی دارن. نهایتش شکی هم داشتن با سردبیرها یا یکی از نویسنده های قدیمی سایت مشورت می کنن و تصمیم می گیرن. اگه خبری مشکل داشته باشه، از تیتر اشتباه گرفته تا ترجمه غلط یا ذکر نکردن منبع، توسط سردبیرها بررسی و اصلاح میشه. نویسنده هم تذکر می گیره. در مورد اشتباهات بزرگ و اطلاعات غلطی که داده شده هم از کاربرا عذرخواهی میشه. 

یادداشت
یادداشت تو همه رسانه های دنیا محتوای خبریه برای بیان نظرات. بنابراین انتظار از نویسنده ها برای دخالت ندادن نظرات شون تو یادداشت شون، مثل اینه که آب بخوری ولی زبونت خیس نشه :) تو خبر نباید اصلا ردی از نظر شخصی باشه و باید از منبع ترجمه بشه و اطلاعات اضافی هم تنها برای فهم بهتر خبر و بدون جانبداری اضافه میشه. خیلی از یادداشت های سایت هم ترجمه از منابع خارجی هستن. قبل از گرفتن یقه کسی که اسمش رو پای یادداشت می بینین، به منبع یادداشت دقت کنین! در ضمن ترجمه یه یادداشت خارجی به معنای وحی الهی نیست. نویسنده ها و رسانه های خارجی هم انسان هستن و اشتباه می کنن. 

واکنش
حتی اگر اشتباهی هم وجود نداشته باشه، هر کاربری ممکنه از یه خبر یا یادداشت به هر دلیلی خوشش نیاد. ما هم انتظار نداریم همه کاربرا همه محتواهای سایت رو دوس داشته باشن یا تایید کنن. ولی این موافق نبودن به معنی این نیس که ما نشستیم و برای اذیت کردن شما نقشه کشیدیم. چون فایده ای هم برامون نداره. 

بخش کاربران
وقتی کامنت یا پست کاربری حذف میشه یا اکانت کاربری تعلیق میشه، به خاطر عداوت شخصی با کاربر موردنظر نیست. ما شما رو نمی شناسیم. حتی اسم تون رو هم نمی دونیم و چهره تون رو هم ندیدیم. پس دلیلی هم برای دشمنی نداریم. قوانینی وجود داره که طبق اونا تخلف کردین و اقدام لازم انجام شده. اگر می بینین کاربر دیگه ای هم تخلف کرده و جریمه نشده به معنی پارتی بازی نیست. خیلی ساده است :) ندیدیم. گزارش بدین تا بررسی بشه.

پوشش اخبار

وقتی می بینین خبری کار نشده یا از منبعی منتشر شده که جزو منابع مورداعتماد ما نیست یا اینکه از قلم افتاده. خیلی راحت می تونین لینک بدین و به ما یادآوری کنین. ما انقدر احمق نیستیم که فکر کنیم اگه خبری رو منتشر نکنیم شما از اون بی اطلاع می مونین! خدا رو شکر تو این زمونه همه دسترسی به اینترنت دارن و با زبان انگلیسی هم تا حدی آشنا هستن و رسانه های خارجی رو تعقیب می کنن. پس اینکه عمدا خبری رو کار نکنیم مثل تلاش برای پوشوندن نور خورشید با ملافه ست :)

باندبازی و جانبداری

خیلی از مسئولین و نویسنده های سایت اصلا ساکن تهران نیستن. خود من چندین مسئول و نویسنده سایت رو تا به حال یک بار هم ندیدم! یعنی اصلا امکان نداره همه ما دور هم جمع بشیم و سیگار بکشیم و برای شما نقشه بکشیم :) از اپلیکیشن های پیام رسان برای ارتباط و هماهنگی استفاده می کنیم و راه ارتباطی ما هم مثل شما، اینترنته. خود من ساکن ارومیه هستم و برخلاف تصور بعضی از کاربرا، طرفداری رو یک گروه خاص هدایت نمی کنه. تو طرفداری هم تهرانی داریم هم شهرستانی، هم فارس داریم هم ترک و کرد، هم استقلالی داریم هم پرسپولیسی. هرکدوم مون هم طرفدار یک یا چند تیم خارجی هستیم. درست مثل شما. ولی این ربطی به کارمون نداره. چون انقدر بزرگ شدیم که بفهمیم اون تیم های خارجی ما رو نمی شناسن و هیچ سود مالی به ما نمی رسونن. پس کار ما تلاش برای پیشرفت سایت خودمونه. چون این جوری به سود مالی می رسیم. 

نام نویسنده

تو سایت های ورزشی فارسی زبان معمولا شما اسم مترجم یا نویسنده خبر رو نمی بینین. نهایتا تو بعضی از یادداشت هاست که مطلب با اسم نویسنده منتشر میشه. بنابراین ما نمی دونیم بیشتر محتواهای ورزشی منتشر شده روی اینترنت رو چه کسانی می نویسن. تو طرفداری از روز اول اسم و عکس نویسنده یا مترجم بالای مطلب میاد. در ضمن هر کدوم از اعضای سایت، درست مثل کاربرا، اکانت دارن و می تونن عکس کاور، عکس پس زمینه، بخش درباره من و لیست تیم های محبوب داشته باشن و استتوس بنویسن.

این همه اطلاعات و دسترسی که به کاربرا داده شده نباید این توهم رو ایجاد کنه که کاربرا می تونن تصمیم بگیرن هر محتوای خبری رو چه کسی باید کار کنه یا چه کسی نباید کار کنه. تو طرفداری هم مثل هر رسانه دیگه ای، مدیر، سردبیر و مسئول بخش تصمیم گیرنده ست نه کاربر. بخش های داخلی و خارجی و ویدیو هم شیفت بندی مشخص دارن و افراد تو ساعات و روزهای مشخص کار می کنن. مسلما غیرممکنه که یک یا چند فرد خاص تمام محتواهای یک یا چند تیم خاص رو پوشش بدن چون ما هم مثل شما انسان هستیم؛ به خواب و غذا و تفریح احتیاج داریم، دانشگاه میریم سرباز میشیم یا حتی به محل کار میریم و در کنار طرفداری، شغل دیگه ای هم داریم. 

تیتر گزارش بازی

تیتر گزارش بازی رو نویسنده بر اساس چیزی که دیده و فکر می کنه مهمه انتخاب می کنه. این طوری نیست که یک یا چند نفر خاص برای همه گزارش بازی ها تیتر انتخاب کنن. طبیعتا تو همچین روندی، سلیقه و نظر نویسنده گزارش اهمیت زیادی پیدا می کنه. شاید با یکی دیگه از نویسنده ها هم مشورت کنه. بعضیا اطلاعات میدن از بازی، بعضیا تیتر ژورنالیستی انتخاب می کنن، بعضیا انتقاد می کنن، بعضیا سراغ جدول میرن. استاندارد هم اینه که تیتر واقعی باشه و مبتنی بر اتفاقات خود بازی. در ضمن نباید توهینی صورت بگیره. اگه تیتر مشکل داشته باشه با نظر سردبیرا تغییر می کنه. 

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۱۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادداشت| اینوتکس؛ صحنه‌ای جهانی برای نوآوری ایرانی

خبرگزاری علمی و فناوری آنا، نوید فرخی؛ رویداد بین‌المللی اینوتکس هر ساله در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود. این نمایشگاه (در کنار رویدادهایی از این دست) می‌تواند نقش مهمی در شکل‌دهی آینده ایران به ‌عنوان یک قطب علمی جهانی ایفا کند. اهمیت این رویداد از جنبه‌های مختلف قابل بررسی است زیرا فرصتی دست می‌دهد تا محققان، کارآفرینان و نوآوران برای تبادل ایده‌ها گرد هم ‌آیند.

اینوتکس به عنوان یکی از رویدادهای بزرگ فناوری کشور، صرفاً نمایش آخرین پیشرفت‌های فناوری داخلی نیست. این رویداد با مجموعه‌ای از کارگاه‌ها، سمینارها و پانل‌ها، بر انتقال دانش و ارتقای مهارت‌های جامعه علمی ایران اثرگذار است و تعاملات کارشناسان داخلی و بین‌المللی به واسطه آن تسهیل می‌شود. از سوی دیگر این نمایشگاه نه تنها تعهد ایران را به نوآوری علمی به نمایش می‌گذارد، بلکه می‌تواند نقش مهمی در توسعه اقتصاد کشور ایفا کند. ازاین‌رو باید اینوتکس را یک عامل راهبردی برای تحقق جاه‌طلبی‌هایِ به‌حقِ علمی کشور تلقی کرد.

اهمیت علمی اینوتکس برای ایران

اینوتکس در حال با حضور صدها شرکت دانش‌بنیان و برگزاری ده‌ها رویداد جانبی در حال برگزاری است. این نمایشگاه نه تنها آخرین پیشرفت‌های فناوری را به نمایش می‌گذارد، بلکه در ذات خود به عنوان یک کاتالیزور برای رشد جامعه علمی ایران عمل می‌کند و به تقویت پژوهش، همکاری و فرصت‌های آموزشی در قلمرو علم منتهی می‌شود.

اینوتکس می‌تواند در پیشبرد تحقیق و توسعه داخل کشور نقش‌آفرین باشد زیرا با فراهم کردن بستری برای نمایش دستاوردهای علمی و فنی، دانشمندان و محققان داخلی را تشویق می‌کند تا مرزهای آنچه را که از نظر علمی امکان‌پذیر است به جلو سوق دهند. از سوی دیگر پژوهشگران با حضور در این نمایشگاه می‌توانند آخرین دستاوردها در زمینه‌هایی مانند نانوتکنولوژی، بیوتکنولوژی، فناوری اطلاعات و.... را که برای پیشرفت علمی هر کشوری بسیار مهم هستند دنبال کنند و با مدل‌های نظری مرتبط آشنا شوند.

این رویداد سالانه ضمناً فناوران را قادر می‌سازد تا دستاورد خود را به مخاطبان گسترده‌تری از جمله همکاران بین المللی به نمایش بگذارند. قرار گرفتن در معرض دید جهانیان امکان بازخورد گرفتن (برای بهبود نوآوری‌ها) و تعاملات بین المللی مقدور می‌سازد.

آموزش و توسعه مهارت‌ها

مؤلفه آموزشی اینوتکس به همان اندازه جنبه نمایشگاهی آن قابل توجه است. این رویداد از طریق برنامه جامع کارگاه‌ها و سمینارها، نقش مهمی در آموزش علاقه‌مندان و جامعه علمی ایران ایفا می‌کند. موضوعات نشست‌ها اغلب شامل آخرین یافته‌های تحقیقاتی، فناوری‌های نوظهور و تکنیک‌های جدید در تحقیقات آزمایشگاهی و میدانی است.

این جلسات آموزشی به پر کردن شکاف بین دانش نظری و کاربردی کمک می‌کند و برای دانشجویان و متخصصان جوانی که به دنبال ورود به حوزه‌های تحقیقاتی هستند سودمند است. کارشناسان تجربیات عملی خود را آموزش می‌دهند. محتوایی که در اینوتکس رد و بدل می‌شود عموماً به راحتی در محیط‌های آموزشی سنتی در دسترس نیست، در نتیجه کیفیت کلی آموزش علمی در ایران نیز افزایش پیدا می‌کند.

افزایش همکاری بین دانشمندان

یکی از کمک‌های اینوتکس به سپهر علمی در ایران، گرد هم آوردنِ مغزهای متفکر رشته‌های مختلف علمی است. در کارگاه‌ها، سمینارها و میزگردهای این رویداد افراد شاخص و کارشناسان داخلی و بین‌المللی حضور دارند که فرصت خوبی را برای علاقه‌مندان فراهم می‌کند تا مستقیماً با همکاران خود در زمینه‌های علمی ارتباط بگیرند.

چنین تعاملاتی برای تبادل ایده‌ها کلیدی است و می‌تواند منجر به پروژه‌های تحقیقاتی پیشگامانه شود. برای مثال سمیناری راجع به فناوری‌های تجدیدپذیر می‌تواند محققان انرژی خورشیدی را با کارشناسان دیگر مرتبط کند و منجر به همکاری‌هایی شود که بهره‌وری این فناوری را متناسب با شرایط آب‌وهوایی کشور افزایش دهد.

نمایش نوآوری‌های داخلی

اینوتکس همچنین به عنوان کانونی برای نمایش استعدادها و نوآوری‌های علمی کشور به جهانیان عمل می‌کند. این رویداد با منعکس کردن فناوری‌ها و تحقیقات داخلی، به بهبود دیدگاه بین‌المللی نسبت توانمندی‌های علمی ایران می‌تواند کمک کند. این امر نه تنها برای جذب علاقه‌مندان و سرمایه‌گذاری جهانی ضروری است، بلکه به ایجاد غرور ملی و انگیزه در میان دانشمندان جوان کشور کمک می‌کند.

دستاوردهای به نمایش درآمده در اینوتکس می‌تواند به راه‌حل‌های عملی برای رسیدگی به چالش‌های ملی و منطقه‌ای، مانند کمبود آب و بهره‌وری انرژی منجر شود. این راهکارها نه تنها به پاسخ‌دهی علمی به نیازهای بومی می‌انجامد، بلکه سهم ایران را در بحث‌های فناورانه جهانی مسجل می‌کند.

حمایت از فرهنگ علم و نوآوری

اینوتکس می‌تواند فرهنگ علم و نوآوری را در ایران بپروراند و روحیه تحقیق و حل مسئله را در بین محققان و عموم مردم شدت بخشد. رویدادهایی از این دست از چهره خشک علم آشنا‌زدایی می‌کنند و آن را برای جوانان جذاب جلوه می‌دهد. همچنین به پرورش نسل بعدی دانشمندان ایرانی کمک می‌کنند.

در مجموع این رویداد یک کاتالیزور برای پیشرفت علمی در ایران است که تحقیق و توسعه را شتاب می‌دهد، همکاری‌ها را می‌افزاید، آموزش را تقویت می‌کند، مهارت‌ها را بهبود می‌بخشد، نوآوری‌های ایرانی را به نمایش می‌گذارد و در نهایت از فرهنگ پویای علم و نوآوری حمایت می‌کند.  

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حدیثی جعلی از امام زمان(عج) درباره یک کتاب مهم
  • حدیثی جعلی از امام زمان(عج) درباره کتاب مهم شیعه
  • یادداشت| اینوتکس؛ صحنه‌ای جهانی برای نوآوری ایرانی
  • همه چیز درباره طلاق احسان وسولماز، زوج عاشق ماه عسل
  • (ویدیو) همه چیز درباره طلاق احسان و‌سولماز، زوج عاشق ماه عسل
  • همکاری‌های کشاورزی ایران و تاجیکستان گسترش می‌یابد
  • سقوط منچستریونایتد اسفناک تن هاخ به یک دره جدید
  • یادداشت: کلوپ لج نکرد، صلاح درخشید
  • آنچلوتی و پرز، زوج قرن برای ساختن دهه شگفت‌انگیز
  • اقدام خبرساز ستاره اروگوئه‌ای: داروین نونیز تمام عکس‌هایش با پیراهن لیورپول را پاک کرد!